Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Codul lumarilor magice

O lumanare arde cu o flacara vie, luminoasa, fiindca cel care a aprins-o e un iubitor de oameni, are credinta in Dumnezeu, are o energie benefica in corp. Acea lumanare care trosneste cu un zgomot mai deosebit, inseamna ca acel om este influentat de energii negative si prin intermediul ei se purifica cel care a
aprins-o.Cea care arde fumegand, cu o flacara intunecata inseamna ca cel care a aprins-o e cu pacate.Cea care arde cu ceara curgand “plangand”, “stapanul” ei detine o energie slaba, e bolnavicios veti spune: ce este aceasta magie? Ceva mistic? Este realitatea.Cand aprindem o lumanare trebuie sa stim precis cui o inchinam. Ii adresam un scop si o dorinta.
Pentru sanatate se aprinde o lumanare la icoana lui Iisus Hristos cu un gand si o menire concreta: ex. “Inchin aceasta lumanare de sanatatea copilului meu ...” si neaparat numele de botez al destinatarului, iar prin dorinta noastra lumanarea devine un receptor bun care transforma dorinta in realitate. Arderea lumanarilor este un proces alchimic, de transformare a materiei in spirit - de aici atunci cand ard, se aud acele trosnete si se vad acele fumegari, “lacrimari”.
Un ritual foarte puternic, divin pentru redobandirea sanatatii, inlaturarea si dezlegarea farmecelor este Sf. Maslu care se face in biserica. Prin citirea de 9 ori a slujbei Sf. Vasile cel Mare, cel bolnav, fermecat va fi salvat.