Magie si farmece

Icoane ieftine ortodoxe

Icoane ieftine ortodoxe
icoane

Cum sa scapi de vraji

Ori de câte ori faci o vraja, trebuie să o "lasi sa plece" după ce aţi terminat cu ritualul.
Acesta este unul dintre motivele pentru care vrajile nu functioneaza, una dintre cele mai dificile parti ale

efectuarii vrajii cu care au probleme mai ales incepatorii.Odata ce se va intelege sa se practice corect, se va observa o mare schimbare repede si eficient in vraja. Este deosebit de greu de facut aceasta atunci când faci o vrajă pentru a aduce ceva in viata ta (Dacă este facuta pentru dragoste, prietenie, bani, atractivitatea, etc).
Să presupunem că aţi facut o vraja pentru a aduce bani în plus în viaţa ta. Intai, trebuie sa va asigurati ca... credinţa voastra este puternica, ca spatiul sacru intern este puternic, apoi sa fiti atent la crearea spatiului extern, altar, crearea cercului. Apoi exprimi vraja pentru bani, crezând în mod constant – si insotita de emotie completa – ca vraja ta va aduce bani în viaţa ta (deşi acesta nu va fi totdeauna în modul în care vă aşteptaţi) Odată ce vraja se finalizeaza şi aţi spus fraza finala, ati deschis cercul si ati incheiat ritualul, LASA SA PLECE VRAJA. Adica, nu te gandi la asta, ... nu te trezi în fiecare dimineaţă "întreabandu-te”, cand vor apare banii. Vezi-ti de viata ta si uita chiar de vraja complet.
Vei vedea ca atunci când esti obsedat şi nerabdator, gandurile tale sunt de fapt exploatate, intorcandu-se inapoi si golind energia pusa in joc atunci cand ati efectuat vraja complet.
Ganditi astfel:
Când sunteţi in ritualul de efectuare a vrajii, construiti energia magica in cercul d-stra. In momentul in care ati terminat ultima actiune de realizare a vrajii, energia magica care este construita (alimentata de emotiile d-stra si credinta puternica in vraja) vor fi trimise in Univers.
Dacă veţi continua să va gânditi la vraja (chiar dupa zile după ce faceti vraja) veti trage o parte din acea energie înapoi si nu poate fi eliberata pentru a face vraja sa lucreze efectiv!